hej natthumor

Liza
Hejjjjjjj ja ba alskar din blogg saaaa mycket!! guuuuud jag sag dig i sthlm och jag ville tagit en bild med dig och en autograf men ja vagade ej du sag lite bad ut!! forlattt men !!! vagar jag nasta gang?! ja skulle garna vilja ha en bild signerad av dig. kjam kjam. sen undrarrrrrrr ja ocksa kan ja fa ta en twiligt bild med diggg det ar min dromm. krammm pa digg
SVAR:
Nej men taaaack sååå mycket lizaaaa! 
ja du vet, dem brukar säga att jag ser jäkligt badass uut, men jag e väääldigt snäll!
jadå, du vågar nästa gång, det värsta som kan hända är att jag slår dig
Nej tyvärr, går jag inte med på bilder, då man genom bilder kan se att jag egentligen är en vampyr.... ops did I just say that?
PUSS PÅ DIG


Mange

Om jag ska ha fest, tror du jedward kommer? kjam fran Mange

SVAR:
NEEH MEN HERREEGUUUUUD, E DE INTE SJÄLVAASTE MANGE I MIN BLOGG!?!?
Per
Hej jag undrar kan man kopa Jedvards skiva i dinnn butick?

SVAR:
Allt går att köpa till rätt precis, he he he, du får mitt nummer i privat mail, puss
Liam
Hej ringer du polisen om jag lyssnar pa musick?

SVAR:
Liam, du är "hitler med sexxiga armar, okej?"
Fia
Om jagvill ha bra kontakt med killarna hur jag jag pa basta satt kan ja skricka mykkett????
SVAR:
Skrik gärna i en PÅÅÅÅSEEEEEEEEEE!!!!!!
Steffi
Vad tycker grabbarna och coke addicts?

SVAR:
he he, grabbaaarna gillar sina coke addicts! they wanna be us!
Pasen
Herrrreeeguuuud om jag koper sa manga Jedward skivor att jag inte kan bara dom vad kostar en paaaase pa Ica?
SVAR:
HERREEEGUUUUUUUUUDDDD BEHÖÖVER DUU EN PÅÅÅÅÅÅÅSE!?!?

Mer svar på frågor

Camilla

 

Tack för svaren! Jag kom på en fråga till: Hur skulle du beskriva killarnas personligheter? Vad har de för likheter, och hur skiljer de sig från varandra till sättet? (jag har just lärt mig att se skillnad på deras utseende, men har ingen aning om hur de är. vore kul att få höra!!).
kram
/milla
Ps. Jag tror visst att du är lite extra betydelsefull för dem. okey att de gillar alla sina fans, men hur många får snacka med dem i telefon och sånt? :-)

 

SVAR:
Jadu, dem är vääldigt lika till sättet, men John är lite lättare att få kontakt med och prata med, Edward är lite mer "svårfångad". Sen beror det ju vem DU får mest kontakt med när du träffar dem och hur mycket duu pratar med dem :). Dem båda är väldigt glada i att dra i håret ahahah! Men annars är dem väldigt lika, tycker jag! 
Dem är väldigt lika fastän dem är olika, de e svårt att sätta fingert på! John blir generad mycket lättare också dock haha, Edward bryr sig inte sååå mycket om du skulle säga nåt som sätter dem på plats till dem! ;)

Carro
Du kommer tycka att jag är värsta n00ben nu :D men jag måste få fråga lite frågor x)
Hur gamla är dom? Var inte dom med i Brittiska BigBrother nyss, har dem åkt ut? Är dem gay eller är dom hetero? vilka mer låtar har dom mer gjort än Lipstick som jag har hört? =)
(Svara gärna i min blogg :) )
SVAR:
Hej! :D, vi alla är n00bar, de e ingenfara! ;)
Dem är 19 år, men blir snart 20 i oktober :D
Jo dem var med i Celebrity Big Brother UK, dem kom 3a :D, det varade bara i 3 veckor!
Ingen veet! Men vi chansar på att dem är hetero då dem inte gått ut med något annat!
Jaduu, jag vet ju inte riktigt vad du hört för några, men dem har ju gjort många låtar, te.x Bad Behaviour, Pop Rocket, Biggest Fan, Everyday Superstar, Go getter, Miss America, Distortion, ja jag kan rabbla upp många men haha :D
Kram xx

Bilder ifrån Stockholm

hej alla! nu har jag äntligen blivit färdig till att lägga upp några bilder!
Som jag sa innan tog vi inte såå många bilder eftersom det var rätt många fans där, och vi kände att när vi väl fick tid med dem så ville vi prata lugnt med dem.
Dem bilder som faktist ät tagna med dem, är typ dem själva som velat ta dem ahah! :D
Jag har fått fråga om jag kan lägga upp bild av min outfit den helgen, jag insåg snabbt att jag inte har något bra bild på det! Men jag lägger upp två stycken, du kommer nog känna igen mig om du var där! :D
Du ser mig lite random bakom Edward, vi stod och snackade om vår POP ROCKET DVD vi gett dem (ja den sitter just nu i den datorn dem glömt i Sverige ahah). Jag hade iallafall gulaa, gröna och rosa benvärmare, och gröna och gula skosnören! Färgerna var olikt satta på andra benet bara!
Jag hade en rosa Jacka på mig med massa nitar och pins på bla min Swedish Jedmafia pin, jag hade bandana i håret hela tiden, och jag hade dreadlocks, och rosa i luggen som ni ser. Hade för det mesta sol glajjor på mig! :D
Hoppas de hjälpte er lite :D

The Last picture is me and john. We did the peace sign, and he stopped and said, "let's do your sign"
yeaaah, the rock n' roll sign! :D

Svar på frågor

Ebba världens största Jedward fan!<3
Hejdär! Jag verkligen älskar din blogg! Helt Amazing! Jag har oxå varit ett JedwardFan sen långt tillbaka och följer John och Edward! Läste att ni två var på deras konsert här i svergie! Jag var där allra längst fram i mitten av scenen och fick ögonkontakt med båda två flera gånger! Kunde inte gå på konserten i fryshuset men jag typ satt och grät för att jag inte kunde gå! Jag läste oxå att ni/du var "Bra vänner" Med tvillingarna och det är ju typ bara sååå coolt! Du vara värdens lyckligaste tjej! Skulle kunna göra allt för att vara du! Undrar oxå om du vet om dom ska göra en turne i sverge?! Har typ gått ett rykte om det... Men Ha det bäst! Älskar din blogg!<33 Kram Från Ebba stockholm 14 år ;) <333

SVAR:
Heej Ebba, taaaaack så jääätte myckeeeeet. dina ord gjorde mig verkligen jätte glad! :D
Fryshuset var awesomwe! Men inte ska du vara ledsen för det, för ryktena stämmer!
Det blir en Jedward Sweden Tour 2012!! :D
Hoppas att vi syns dääär! :D
Kram xx

Camilla

Hej hej! Jag har några frågor:

1. Hur har du "lärt känna" jedward så bra?
2. När träffade du dem för första gången/hur många gånger har du träffat dem?
3. Har ni någon kontakt med varandra utöver det?
4. Vad tror du det är som gör att du är ett mer "speciellt" fan än andra fans för dem?
5. Hur gammal är du?
6. Vem av killarna gillar du bäst?

Kram kram

 

SVAR:
1. Jag har träffat dem ett antal gånger nu och även pratat med dem i telefon några gånger :)
2. Jag träffade dem första gången den 24e juni, pratade dock i telefon med dem den 23e juni. Jag har träffat dem 3 gånger om man ska hård dra det.  Jag träffade dem i Malmö en gång plus snackade i telefon med dem.
Träffade dem i Stockholm 3 gånger samma dag. Träffade dem flera gånger åer dag i 3 dagar senast dem var i Stockholm. Pratade med dem i telefon ifrån Berlin för några dagar sedan.
3. Hur menar du?
4. Ingen fan är mer speciellt än något annat, och jag tror verkkligen inte JAG skulle vara mer speciell för dem än någon annan, anledningen till att jag kanske lärt känna dem lite bättre och prata med dem är för att jag är väldigt lugn av mig och behadlar dem som människor och inte skriker efter dem och trycker in dem i väggar! :)
5. 18, snart 19.
6. Jag gillar båda, men jag har mer och snacka om med John. :)
Kram xxBritta

Hej jag undrar en viktigg sakk kan mann koppa gurkor pa signeringen jag e i stort behovv

SVAR:
Hej britta! nejdu, det fanns tyvärr inga gurkor på signeringen, men du är mer än välkommen hem till mig på en gurka en eftermiddag, raaowrw puss!


VILL OCKSÅ SÄGA STORT TACK OCH MÅNGA KRAMAR TILL ALLA SOM TWITTRAT MIG HELT UNDERBARA SAKER OM VÅR BLOGG, PUSSS PÅÅÅ EEER!
fortsätt twittra oss och kommentera, I love it!

@PlanetJedSweden på twitter.
Stockholm - Söndagen

Vi fick reda på att dem skulle åka tiidigt tiidigt på morgonen, så vi chillade utanför deras hotell, då vi såg att dem gjorde en twitcam uppe i sitt rum, och eftersom jag e grym var jag den enda av alla fans där ute som fick igång den på sin telefon! Så vi satt och tittade på dem, och så sa dem att dem skulle åka om 1,5 timme. Så vi stannade kvar för att säga Hejdå till dem. Mycket riktigt så kom dem efter ca 1,5 timme. Dem kramade dem ”nya fansen” hejdå först, undertiden han kramade dem Hejdå, ställde han sig och snackade med mig samtidigt, han sa att dem försökt sätta igång DVD’n han fått av mig och Steppy, men att den hade fastnat i deras dator hahah! Men att vi skulle vara lugna, för dem skulle fixa det! Så jag och Steppy gick bort till Edward och skulle säga hejdå. Även han började snacka om DVD’n. Han sa till Steppy, hörde inte riktigt, så jag gick närmre, så hörde jag han säga ”Steffi with the videos, but there was another girl on the cover, who is that?” .. ja bara ”ed…. it’s mee..”
och han blev helt chockad och bara ”buuut.. it was like.. a brunette!?” jag och steppy bah ”it’s like a wig haha” , och då gick det upp ett ljus i hans huvud haha!” Så vi tog Hejdå bild med Edward, och jag skakade som en idiot, så edward frågade om jag frös, jag bara haha jaaa!

 

 

Vi gick bort till John, och då hade Patrick och Liam redan börjat kalla in dem till bussen, men John den söta tog all sin tid med oss, han tog om bilder för han inte var nöjd och grejjer. Så jag kramade han hejdå, och jag skakade lika mycket fortfarande så han sa: ”omg, u are shaaaking, are you freezing?”
jag: ”haha erhm, yes!”
John: ”he he, had fun at the concert ;)?”
och där var de liksom bara bevisat… ja svarde inte, jag visste inte vad jag skulle säga haha!

 

Men när han släppte mig råkade han slita av några av mina pins på min tröja, så söt som han är sätter han sig ner på marken och börjar plocka upp dem till mig fast dem hade bråttom!.

 

Dem sprang in i bussen, och när den började köra sakta, vinkade John (han satt framme i bussen), sen tittade han mot mitt och Steppys håll och vinkade ännu snabbare och gjorde sin ”john pose” sen precis innan man inte kunde se honom mer gjorde han rock tecknet mot oss.  Edward satt där bak så han ställde sig längst bak i bussen och vinkade.
När John gjorde rock tecknet, lovar jag, då var där en liten liten fangirl som dansande inom mig. Men bara en LITEN!
jag och Steppy åkte tillbaka till vårt vandrarhem, vi var där väl vid halv 5 på morgonen. Steppy somnade tror jag, men ja kunde inte sova, så när klockan var kvart över 10 (behövde checka ut 11) gick jag upp, och gjrode färdigt allt, packade, bäddade osv. Sen drog jag upp Steppy, vid halv elva.. tio i elva checkade vi ut. Gick till centralstationen satt där i typ 2h. Sen var Steppy så snäll så hon följde med mig på ett sista äventyr, ATT TRÄFFA MIN SYSTER! Vi är inte systrar på riktigt, men jag har kännt tjejen i  7 år, men aldrig träffat henne och denna gången var vi tvungaaaa att träffas alltså! Hon bodde lite utanför Stockholm, så vi åkte och träffade henne, sen blev det bråttom till tåget!

 

 

Vi kom på tåget, satte oss, och åkte en Stationen, sen fick vi flytta på oss för en kille sa att de var hans plats! Så vi letade upp nya platser, och där fick vi sån tur sitta hela resan. Det komiska i detta var att, killen som kört iväg oss innan, kom in i vår vagn och fick leta upp ny plats, KILLEN LJÖG ALLTSÅ FÖR OSS! DET VAR INTE HANS PLATS! JÄVLA SPELARE!  Anyways, jag tror folk förväntade sig att jag och Steppy skulle vara trötta, men vi dansade i stolen hela vägen hem! Och vi dansade i princip av tåget!
Vi var hemma ca: 21.10 i Malmö, sen åkte vi hemmåt!
DENNA HELGEN HAR VARIT AMAAZIINGGG, OOCH JAG E SÅÅÅ GLAD ATT JAG ÅKTEEE MED STEEPPY, I LOVE HEEER SOOOO MUUUUUUCH!!!  Helgen hade inteee varit densamma utan Steppy!
Jag hade antagligen suttit fast i Stockholm fortfarande, och ja hade inte haft sååå kul som ja hade! Steppy gjorde hela resan! <3 <3


Bilder kommer som sagt sen!

 


Stockholm - Lördagen

Ungefär klockan halv 9 fick vi träffa killarna igen. Och där var redan då mycket fans utanför deras hotell. Så som vanligt stod jag och Steppy en bra bit ifrån och lät dem andra fansen säga hej och ta bilder först.  Vi gick lite närmre honom, (OCH HELT ÄRLIGT VET JA INTE VAD JOHNS PROBLEM VAR DEN DAGEN AHAH NI LÄR FATTA!) just då ringde min telefon, det var min mamma, John hörde antagligen att de ringde, för när ja började snacka i telefonen och nämnde hans namn i telefonen, började John snacka med mig, så ja la på. Så jag sa till John ”whaaaat?” Så gick han rakt fram och drog mig i håret  och sa ”They’re not real right?”
Jag: ”of course they are!”
John: ”nooo of coruse they’re nooot!”
Jag: of course they are, they’re stuck right?”
John: drar igen “ sure, sureee they’re real ;)!”
jag:  “told yah!”
John: “and you call meee liar ;)!”
Så gav jag honom DVD'n med Pop Rocket Videon, han kollade på den länge och gav oss en blick som sa "Omg pop rocket.. you two?"  Sen kollade han på baksidan, pekade på bilden på mig (jag blinkar med ögat och har munnen öppen så man ser min piercing) och räckte tungan till mig och pekade på sin tunga,.. så jag vart tvungen att räcka tungan tillbaka...
...Så vi skulle ta bild, Så sa john till mig “let’s do this sign, it’s your sign”, så gjorde han rock-tecknet.
Jag: ”haha yeaah that’s my thing”.
John ”It means I love you right?”
Jag: “john… no”
John: “… let’s do it anyway!”
så vi tog bilder, så skulle jag släppa honom,e man han höll kvar och tittade ännu en gång på mig och sa tyst: ” Okey, I seriously am Sorry I’m not following you, I’m soo soo sooorry!”
Jag: ”noo you’re noot!”
John: ”look at me, I aaam sorry!”
Jag: “don’t be! :)"

 

Sen på något konstigt sätt vet jag inte hur vi hamnade så vi helt plötsligt stod brevid varandra mot ett stort fönster som var bakom oss, John sa “ HAH! I’m taller then you!”

 

Jag: ”haha nooo you’re not!”
John: ”I am , with the hair I am!”
Jag: ”No.. not even then!
John: ”Yeees, look I am!”
Jag: stället mig på tår “Noope”
John: “cheater” och putar till mig och springer bort till dem andra fansen.

 

Jag kommer tyvärr inte ihåg allt som hände i ordning och exakt, jag försöker så gott jag kan haha!
Det kom mer och mer fans, så jag drog mig längre och längre bort, så jag stod en bit ifrån John och Steppy, så såg jag att John helt plötsligt hade min telefon, så jag gick sakta bort mot dem (helt ärligt vet jag inte var fansen var at the moment, det var bara vi 3 :s) och John bara ger mig en halv busig blick, och kickar mig ashårt på mitt smalben, och jag bara utbrast ”aaaaaj!, what are you dooing haha?!”. Så undertiden John snackade i telefon stod han och jag och gjorde kickar i luften mot varandra (han träffade dock mig flera gånger), och det slutade i tävling om vem som kunde sparka högst, jag vann he he!  Men John bara kallade mig cheater igen och sprang iväg igen… xD
Flera gånger använde John mig som ”utväg” när det blev pinsam tystnad ibland fansen, han gick rakt fram och slog till mig, puttade mig eller drog mig i håret haha!
Ena gången var det dock ingen tystnad, alla snackade, och jag stod näästan brevid honom och fansen runt i en halvcirkel, så såg jag hur han vände huvudet och tittade på mig, sen gav han mig en sne blick och spände ihop ögonen lite, och jag visste vad tiden var slagen då! Så jag drog mig bakåt och han gick efter, så sa han till mig ”seeeriouusly girl, I dooon’t knooow what you are thinking right now!” och sina fingrar i min panna och puttade mig bakåt, så jag tog tag i hans arm för att inte ramla, undertiden ja stod som ett offer och höll mig kvar i hans arm sa han ”i can’t read what you are thinking, you’re eyes wont tell” och oseriös som jag oftast alltid är svarade honom ”okey, okey, I’m thinking of pink unicorns, that eats rainbowns and poops out butterflies!” Så bara släppte han mig, skrattade och sa ”.. you’re craazy!” Så jag gick bort till Edward en stund för att få lite lugn och ro, haa haa ;).  Edward vände sig direkt mot mig när jag kom och sa ”heeey girl!” så jag svarade ”but heeey girl!” tillbaka.
Edward: ”I knoow I commented on your jacket yesterday, but seriously It’s  soo cool, I want one, did you do it yourself?”
Jag: “yepp, I did!”
Edward: “sooo cool” drar I mitt hår “is it real?..”
Jag: oof course!
Edward: “oh come on, ur a hairdresser, they are soo noo real!” Drar I dem igen.
Jag: “haha noo they’re not, it’s fake!”
Edward: “haha soo cool, people spend like 20 years growing them and u had them over a night!”
Jag: “haha yeh, awweesomeeee huh!”
Edward: “you got a camera?”
jag: “yehpp!”
Edward: “okey, let’s take pictures!”
Sen gick jag förbi John för jag var på väg mot Steppy, så jag tittade på John, Så john tittade upp på mig och skulle gå närmre mig, så jag gick snabbare, han bara ”haha okeey, I’m gonna stop messing with you now!” och ruffsade mig i håret.  Ända jag kunde säga då till han var ”.. yeh.. sure you are! Sen skulle dem in och äta frukost, så dem sprang ifrån sina fans, men John tog en liten extra runda, enbart för att trycka upp DVD’n han fått av mig och Steppy i huvudet på mig och säga ”HAAAH! I’m sooo excited to seee this!”. Jag hann nt svara förrens han sprungit in i hotellet..

 

 

Jag och Steppy åkte till vårt vandrarhem, checkade in, och vilade i typ 30min. Sen åkte vi till Kista! Men där var sååå mycket folk och vi orkade inte med allt skrikande, så vi satte oss i ett hörn i Kista Galleria och väntade på att dem skulle uppträda, så vi såg deras låtar men sket i signeringen, det känns fel och stå i kö och få deras autograf? Känns ju som om jag skulle stå i Kö och få Steppys autograf! ;) Vi åkte tillbaka till vandrarhemmet, sen åkte vi till Fryshuset för att se deras konsert! Vi köade i princip bara i 45 minuter, insläppet hade redan börjar när vi kom. Men vi fick jätte bra platser där inne ändå. Jag hamnade precis i mitten av scenen, så när spotlighten gick ut i publiken var den precis på mig (kände mit liiteeee cooool då alltså, elr.. ja.. xD). Måste säga att energin i konserten var absolut amazing! Det var riktigt kuuuuul, och jag vet att många inte kommer tro på det jag kommer säga nu haha, men jag och Steppy bevisade att det var sant i slutet!

 

Under konserten,  fick jag fleeraaa ”sneblickar” av John. Såg att han vinkade och gjorde massa tecken mot det hållet jag och Steppy stod, men alltså, snälla det var en konsert och jag vi stod i mängden, aldrig en chans i livet att det var oss han glodde på, även om man gärna vill tro det emellanåt.
När dem sjöng Ghostbusters, hade dem med sig vattenpistoler, dem sprutade massa vatten på fansen där framme, sköönt tänkte jag, för jag har inte min plattång med mig!. Sen ser jag hur John går till mitten av scenen, gör sin ”John Posé” med öppen mun ni vet, tittar bort mot mitt och Steppys håll, blinkar med ögat och höjer vattenpistolen så han kan sikta bakåt, och prickar mig raaaaaaakt i ansiktet. Jag stod bara som en fågelholk helt dygnsur!  Steppy hann ducka så hon blev inte blöt! Andra gången var när dem sjöng bad behaviour, när dem sjöng  orden ”my bad behaviour” i första refrängen, kollade John mot mig igen och gav en sån liten sne blick. Men jag trodde jag inbilla mig själv, så jag sa till Steppy, vi gör Rock tecknet, för ser han de svär jag att han kommer göra tillbaka det imed vi gjorde det på morgonen. Och vi bara aja, han kommer inteeee se det haha! Vi hann inte ta upp våra händer förrens han gjorde tecknet tillbaka uppe på scenen! Och då tittade han precis på det stället han gjort tidigare på kvällen, så ja, han jävlades ÄVEN under konserten.

 

När konserten var slut åkte vi direkt till deras hotell. Där var sjuuuukt mycket fans, så vi satte oss direkt en bit ifrån, vi orkade verkligen inte trängas med dem. Det fans ingen anledning till det. Vi pratade lite med Patrick (deras body guard), hygglig kille förutom att han stor ljög för oss haha, annars var han rolig! Anyways, vi bestämde oss för att gå fram till John för att säga en snabb sak till honom. Men det var nästan omöjligt så mkt fans där var, när john såg mig gjorde han ”I’m watching you” tecknet mot mig och viskade ”follow, follow, follow” och pekade på mig. Sen gick vi och satte oss på en bänk, sen blev tvillingarna indragna till hotellet!

 

 


Stockholm - Fredagen

Åkte till Stockholm 8.35 med min kära Steppy! Var framme i Stockholm 14.23, vi hade det awesome på tåget, folk tittade på oss som om vi var galna, vilket vi kanske är haha!

 

Vi kom fram till Stockholm och åkte nästan direkt till Arlanda, när vi var på väg till arlanda så gick det rykten om att tvillingarna skulle komma med 15.30 flyget, Men steppy och jag kände på oss att så var inte läget, så vi tog det jätte lugnt. När vi kom till Arlanda kände vi direkt hur tryckt hela stämmningen var eftersom alla trodde dem skulle komma precis då. Så när jag kom gående mot alla fans, vände sig Christa om och skrek riiktigt höögt ”FIAALISAAA!! AAAAAAAH!!” , så resten av fansen började skrika och vände sig om, men slutade skrika när dem snabbt insåg att jag inte var Jedward (haha ledsen och göra er besvikna!).
Vi slog oss ner och väntade med dem andra (vi hade såklart rätt, dem kom inte då ;). Medans vi satt och väntade fick jag och steppy ett DM av killarna! Där det stod att dem var på väg ifrån Dublin till Sverige. Sötaste killarna att dem valde och DM:A Steppy av alla! 

Undertiden vi väntade kom det fram rätt många personer till mig och Steppy eftersom dem kände igen oss ifrån "The Swedish Jedmafian". Det var seriöst jättekul, några tjejer grät till och med eftersom dem tyckte det var awesome att träffa oss för att vi är så bra polare med killarna, så dem fick kramar, och lugnande ord. Några tjejer följde oss till och med in på toan och ville snacka med oss. Jätte många som kom fram till oss över hela helgen, sjuuukt kul!
Så i alla fall, killarna kom och fansen blev gaaaalna! Jag, Steppy, Sara, Fanny, Micaela, Josefin, Jeanette (förlåt om ja glömt någon) stod brevid och kände att vi inte ville slänga oss in i fan-mainiacen!  Sen drog dem sig mot Edward och jag och Steppy stod kvar. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men jag stod i alla fall själv vid våra väskor, och sen fick jag höra att Edward (ifrån andra sidan rummet) hade skrikit bort till mig ”YOUR JACKET IS SOOO COOL!!” Men som VANLIGT hör jag ALDRIG när killarna skriker något till mig, antagligen för jag inte tror att det är till mig!
Efter att ha stått ungefär en kvart / 20 minuter brevid ”Johns klunga med fans” så gick jag lite närmre honom. Jag ser hur han tittar upp på mig, sen ner igen, sen snabbt upp igen och ger mig världens leende, sen gör han värsta ”innocent face” och tar upp handen för huvudet och säger  ”I knoow, I knoow, I know, I knoooow!”  (alla fans stod som klister runt honom samtidigt och jag förstod var han menade när han sa ”I know”. Sist lovade han mig en follow på twitter, men den blev aldrig av). Så jag gjorde ”Talk to the hand” mot honom och låtsades se sur ut och gick några steg ifrån, och han bara skrattade. Steppy stod med brevid mig, så han gjorde tecken mot oss att vi skulle vänta där vi var för att han kom bort till oss sen.
Jag gick bort till Liam lite snabbt och kollade läget med det gänget han snackade med, men vände direkt och såg att Steppy stod med John (fortfarande alla fans runt om) så jag gick sakta bort där, men alla fans hade ju redan hunnit bli som klister om honom när han släppt Steppy, så jag stod bara brevid och kollade lite sneaky på John.
Helt plötsligt hörde jag John säga ”wait wait” och gjorde tecken mot fansen att dem skulle akta sig, så det blev en gång fram till mig, så han hoppade på mig och gav mig en stooor lång Jedhug, vi båda kramade så hårt så vi gick runt helt stelbenta och kramade varandra (ni vet hur man går helt weirdo när man kramar någon man inte sett på länge ibland?) Under tiden vi kramades frågade han hur jag mådde, och hur det var med mitt hår och lite andra saker (Han viskar i princip alltid sakerna han ska säga medans vi kramar, eftersom det antagligen är ment for my ears only, stannar det där ;) . Sen sa han (fortfarande kramades vi)
John:  ”I’m noot following yoou yet, I’m soooo sorry!”
Jag:  ”yeaah, suree you are ;)!”.
John:  släppte mig och kollade mig i ögonen ”haha i aaam!” sen fortsatte han krama mig
Jag: liar liar liaaaaar! ;)
John: paaants on fire!
Jag: liar liar pants on fire!
John: nooo yoou are!, släppte mig och petade mig på axeln
Jag: nooo haha, you are! Petade tillbaka
John: yooou are! Petade tillbaka
Jag: ME!? What did I doo? Yoou are! Petade tillbaka
John: hahah yooou aree!
Jag: haha whaeeveer!
Vi båda skrattade och han sa “I’ll talk to you later!” och fansen stod runt om oss när allt detta hände, kändes lite koonstigt, men I don’t care, John is awesome!
Jag hade fortfarande inte sagt Hej till Edward, men jag gick och tog mina saker och flyttade dem lite närmre utgången  eftersom tvillingarna skulle antagligen snart sticka. Så jag gick fram lite mot ”edwards klunga med fans” och han fick syn på mig han bara ”heeey friend, I screamed at you before, your jacket is soo coool!” och han hoppade på mig med världens kram!  Och även han frågade hur läget var med mig, och om mitt hår hade växt ut än haha! Så jag visade mitt hår (hade dreadsen) medans ja gick ifrån klungan, så jag hörde han skrika inifrån klungan ”OMG DREADLOCKS, SOO COOOL!!”
Sedan åkte tvillingarna iväg, och vi började ta oss till Stockholm, vi stack till tvillingarnas hotell, men dem låg redan och nannade! But I didn’t care, det hade varit så awesome tidigare!

 


I'm back!

heeej!
förlåt för jätte dålig uppdatering dem senaste dagarna, men jag har inte kunnat skriva något då jag har fått snåla på mitt telefon batteri HELA tiden. 
Men jag ska lägga upp min story så detaljerad jag kan, endast för eran skull!
Notera att jag inte skiver ut precis aallaa saker dem sa till mig!
Hoppas ni blir nöjda med min text!
Jag kanske ska påpeka att jag inte har såååå många bilder och videos, då det var jätte mycket fans, och när dem kom till oss och pratade visste dem att vi är lugna, så vi attackerade inte dem med kameran då, vi hade lugna samtal med dem istället!
Men bilderna och videosarna som blev kommer när dem kommit över på datorn! :D
PUSS
Ni får ursäkta om ni tycker min story låter väldigt fangirlig och cheesy. Den är inte menad att vara det, jag har bara försökt beskriva vad som hänt på bästa sätt haha!

OFF TO STOCKHOLM!

Såååå minaa vänneeer! Imorgon smäller det, då åker jag till Stockholm med Steppy!
Som jag lovat ska jag berätta vad jag har på mig så ni lätt hittar mig!
Jag sa jag skulle lägga ut bild, men här sitter jag i pyjamas och kom på det nu..
men ni har sett bild på hur ja ser ut så lägg bara till detta ;)

Numera Rosa färgad lugg, resten av håret är dreads.
Gråa leggins som de ser ut som någon kastat svart och vit färg på mig.
svart klänning
neonrosa, neongula, neongröna benvärmare.
svarta skor med neongula och neongröna skosnören.
rosa jeansjacka typ, med en massa nitar och pins på.
och antagligen svarta solbrillor med vita prickar på ;)
såååå ni lär nog hitta mig vääldigt lätt, sååå förhoppningsvis ses vi i helgen allihopaaa! :D
PUSSS

WE LOVE SWEDEN

"we love Sweden"
the picture says it all!

FRÅGESTUND!

Heej alla käääära underbara läsare!
Vi ääälskar att ha frågestund med er!
Men innan ni frågar, snälla läs igenom fliken som heter "Svar på era frågor", då vi får väääldigt mycket upprepande frågor hela tiden! Det blir ingen spännande blogg om det står samma saker heela tiden!
puss på er!Karin

Hej! kommer dom att ha en signering efter konserten?


SVAR:
Heej Karin! :D
Nej, ingen "officiell signering" kommer dem att ha efteråt, men känner ja killarna rätt har du nog chans att få en autograf ändå! Tänk på att det är signering klockan 15.00 i Kista Galleria innan på dagen!
puss xx
Hanna
hej, jag bor i göteborg och undrar om jedward kommer dit ngn gång? isf när och var, för jag har alldrig sett dem irl och det vore så himla kul<3
SVAR:
Heej! Vart Jedward kommer vara i Sverige finns tyvärr inte ute någonstans.
Det sägs ju att det ska bli en Sweden Tour!
Vi håller alla tummar vi har för att dem ska komma till Göteborg dåå!
puss xx
JedHed
heej, såg att det kanske kunde vara en skivsignering bara, kommer det då va planet jedward lr victory dom signerar.. ? Och om det är victory vart kan man köpa den?:))
Kram
SVAR:
Heej! Din fråga är besvarad i ett eget inlägg föregående detta inlägget!
puss xx
Linn
Vilket hotell bodde jedward på när de var i Sthlm ? Och vart kommer de va denna gång?:)
SVAR:
Hej! Vilket hotell dem kommer bo på är INTE offentligt än! :)
Förra gången på dem på Scandic! :)
puss xx
Jennifer
Jag kommer troligen att åka ensam och möta dem på Arlanda, så jag undrar är det några fler som kommer vara där? :)
SVAR:
Don't worry Jennifer, där kommer vara vääldigt mycket folk! :)
puss xx


OM STOCKHOLM!

Heej! Vi har haft många som frågat om signeringen i Kista. Nu har det kommit ut lite mer info om det.
Det är såhär att det är ENDAST skivsignering. Dem kommer endast att signa "den nya Planet Jedward",
Jag tycker de verkar lite konstigt om man inte skulle kunna få Victory signad, men det är vad dem skrivit!
14.15 går dem på scen
15.00 signar dem
19.30 konsert
KÄLLA: http://ecrmapi.musicreg.net/emailarchive?id=0000114656&field=html_template
här kan ni gå in och läsa mer!
NI KAN OCKSÅ TÄVLA OM ATT FÅ TRÄFFA JEDWARD PÅ LÖRDAGEN!
TÄVLAR GÖR NI HÄR: http://www.universalmusic.se/artister/jedward
NU ÄR DET BARA 6 DAGAR KVAAR, ÄR NI PEPPAADE!?

För er som inte följt CBB, kan jag säga att Jedward kom 3:a!
2:a kom Kerry Katona
1:a kom Paddy Doherty!

Fler frågor angående Stockholm

Jennifer Persson
jag har en fråga kostar det pengar att se jedward i kista galleria när det är blogawards
SVAR:
Hej Jennifer! :D
Nej, det är gratis för alla i Kista! :)
kram xx
Evelina
Hej! Kommer man kunna åka till deras hotell efter tror du? :)

SVAR:
Självklart kommer du att kunna åka till deras hotell :)
Det finns ju inga garantier på att dem kommer att vara ute, men det skulle förvåna mig väldigt mycket om dem inte är ute en sväng och säger Hej till sina fans!
Dock kan det vara mycket säkerhet där den kvällen som t.ex. efter sommarkrysset.
Dem bestämmer ju tyvärr inte själv alltid även om dem skulle vilja! :)
kram xx

Svar på frågor inför Stockholm

Emilia
Finns det någon setlist så man vet vilka låtar dom kmr spela den 17e? ((:
SVAR:
Hej Emilia!
Någon setlist finns tyvärr inte ute för dem än =/
men får vi tag i en så lägger vi upp den här direkt! :)
Det vi fått höra är att dem ska spela 3 låtar! :)
kram xx
Linn
hej är du från stockholm? ska du till kista och fryshuset? vet du vart fryshuset ligger?:))
SVAR:
Hej Linn!
Jadå, jag ska både till fryshuset och kista, som sagt jag kommer springa runt överallt! :D
Neej, jag är inte ifrån Stockholm, jag bor nästan längst nere i Skåne, så det är en lååång trip för mig!
Tyvärr vet jag inte var fryshuset ligger, mitt tips är att ta en taxi, så du vet att du kommer rätt ;)
kram xx
BiggestJedwardFan#1
Jag skall se dom vid fryshuset har köpt biljetter förra helgen!
Men det är konsert på kvällen 19:30 men är det en konsert innan ?
Och är det signering på allt annars får jag beställa hem skivan.... Please svara på min fråga för jag är lite förvirrad!
SVAR:
Hej Jedward fan!
På dagen klockan 14.15 ska Jedward ha en spelning på 3 låtar i Kista Galleria.
Klockan 15.00 ska signeringen börja i Kista.
Klockan 19.30 börjar deras Konsert på Fryshuset.
Vi vet tyvärr inte om det är signering på allting, men är det endast skivsignering borde skivan finnas att köpa i Kista. Det kommer också bero på vakterna, och mängden köer där kommer att vara.
Får du inte din sak signad där, och du ska på konserten kan du kanske få din sak signerad efter konserten! :)
Får vi reda på något lägger vi ut det här, hoppas du fick svar på lite frågor! :)
kram xx
Tora
heej! om det bara är skivsingnering kan man köpa skivan i kista? eller finns den bara på nätet?!
SVAR:
Hej Tora!
Det vet vi tyvärr ingenting om!
Men man tycker ju att den borde finnas och köpa i Kista om det ENDAST är skivorna som gäller! :)
kram xx
OBSERVERA ATT ALLA TIDER ÄR VAD SOM GÄLLER NU!
DET KAN BLI ÄNDRINGAR DÅ DET REDAN VARIT MASSA ÄNDRINGAR MEN VI LÄGGER UT OM DE BLIR NÅGOT ÄNDRAT!

Jedward CBB - Bloggtips

I huset har det ju nu bildats ett pojkband, och ett tjejband.
I pojkbandet är Bobby, Darryn, Paddy och John.
I tjejbandet är Kerry, Amy, Lucien och Edward!
Dem har fått göra varsin musikvideo till en låt.
Här kommer dem! ;)
BOYBAND
GIRLBAND

Som ni vet så e här inte såå mycket uppdateringar under CBB tiden.
Så undertiden tycker jag att ni ska besöka denna bloggen och läsa i den
http://theoutsider.blogg.se/index.html
Jag seriöst älskar bloggen, starka åsikter och tankar. Den e värd att läsa. 
Lämna gärna en kommentar eller din åsik om något, jag är nästan säker på att han inte kommer ta illa upp för att ni inte har samma åsikter!
Själv tycker jag han har rätt i det han skriver, han är bara modig nog att faktist speak up his mind and do it!
KOLLA IN DEN!


SVAR PÅ FRÅGOR

Fanny
Hej!!
Kommer dom signera massa olika saker? asså som man har med sig.. För jag läste ngn stans att det bara var en skivsignering..
Tacksam för svar, plus sjukt bra blogg!:D
SVAR:
Hej Fanny! :D
Det vet vi tyvärr inte riktigt, det kommer helt bero på hur blog awards har lagt upp det, och vad de tär för vakter.
Jedward bestämmer ju tyvärr inte det själv.
På vissa signeringar så måste man till och med köpa skivan där, för att få den signerad.
Men du kan ju alltid ta med dig saker, och egen skiva om du har det :)
Det är ju bättre och ha med sig än att inte ha det :D!
Och tack så jäääättee myckeeet! :D
Kram xx
Hanna
Heej! Ska du gå och se dom i Fryshuset också?
SVAR:
Yesbox! Jag ska till fryshuset också!
Jag kommer springa runt lite överallt! ;)
Kram xx
Nina
Åh jag längtar såå mycket!
Kan du lägga ut en bild på hur du ser ut? 
( Inte som du kommer se ut på konserten utan hur du ser ut vanligtvis=:) )
SVAR:
Jaavisst kan jag det! Men måste ju då påpeka att jag ser rätt annorlunda ut på bild haha ;D
Denna är tagen ikväll, så såhär ser jag ut just nu ;)
Jag kommer dock att ha gjort om mitt hår totalt till Stockholm, så jag lägger upp en bild till när de närmar sig! :D
Kram xx

Kista - Blogawards

Hej alla läsare!
Idag är det bara 2 veckor kvar tills Jedward kommer till Kista Galleria och till Fryshuset!
Jag är ledsen om det varit dött i bloggen nu lite, men det blir så när dem är inlåsta i ett big brother hus!
Jag tänkte ge lite mer info om Kista!
Det sägs att John och Edward kommer gå på scenen 14.30, och 15.00 är det signering!
Ulrik Munther, Mange Makers och Mohombi kommer också att vara där sägs det!
NÅ VAD SÄGER NI, ÄR NI EXCITED!?! :D
JAG ÄR :D
och till alla er som frågat om jag vill träffa er i Stockhol, SJÄLVKLART vill jag det! :D
Jag kommer vara där redan den 16onde eftersom jag måste resa så långt.
Jag kommer vara överallt och gå runt, ni kommer att se mig, lovar.
Jag kommer att skriva precis vad för kläder jag har och hur mitt hår kommer att se ut.
Jag kommer att gå runt och hälsa på er alla! :D
PUSS

RSS 2.0