Quickly about "the hobbit"

Hejsan nu kommer det lite kort och snabbt om det som vi nämt innan att John och Edward har blivit kontaktade för att vara med i filmen "The Hobbit".

John och Edward Grimes, den irländska tonåringar som blev en osannolik känsla på ITV talangjakt, har inbjudits att göra en skärm test för filmen, som planeras att släppas under 2011. En rapport i The Sun säger personal vid filmproducent Peter Jackson kontaktade tvillingarnas manager Louis Walsh med inbjudan.

Om 18-åringar är framgångsrika, kommer de att flygas till Los Angeles för att träffa Jackson och regissören Guillermo del Toro. De skulle kunna erbjudas roller tvillingarna Fili och Kili - en del av ett band av dvärgarna som följer guiden Gandalf och hobbit Bilbo Baggins på ett uppdrag att återta skatt från en drake.

En film insider till tidningen: "Peter är angelägen att se om Jedward har någon egenskap förmåga Han behöver tvillingar för dessa delar och de har ett perfekt utseende för filmen..

"Men tecknen har mycket framträdande roller. De är de yngsta dvärgarna och skickas ut scouting en hel del. "Den stora frågan är om Jedward kunde bosätta sig på en viktig skjuta eftersom de är så lättretlig och hyperaktiv."

The Hobbit, som bygger på JRR Tolkiens bok är kommer att släppas under 2011 och filma kommer att inledas under sommaren. Bland annat ryktas att delta är sångare Tom Waits, vars röst skulle kunna användas för den del av Smaug, draken möter Bilbo Baggins vid kulmen på sagan. Andra möjliga roller för Waits inkluderar Beorn, en dvärg som förvandlas till en björn eller Thorin Oakenshield, dvärgen ledare.



Så här ser de ut när de går om våra söta små tvillingar!


Much much much love to you! ♥


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0